NY REKORD

RANA: NNM på hjemmebane ble en stor suksess for Rana BTK både sportslig og arrangementsmessig, der hele 28 medaljer ble igjen på sørsiden av Saltfjellet.

Aldri før har Rana BTK vunnet så mange medaljer i et nordnorsk mesterskap. Hele 28 medaljer ble vunnet av våre, herav åtte gull:

  • Adrian Iversen Sletten, 3 gull
  • Christoffer N. Haueng, 2 gull, 1 sølv, 2 bronse
  • Ronny Solvoll, 1 gull, 3 bronse
  • Leonora Fjellheim, 1 gull, 1 sølv, 1 bronse
  • Hans Chr. Fjellheim, 1 gull, 1 bronse
  • Joakim Isaksen, 2 sølv, 1 bronse
  • Matilde A. Haukland, 1 sølv, 2 bronse
  • Magne Schytte, 2 bronse
  • Siren Markussen, 2 bronse
  • Ask Solvoll, 1 bronse

I tillegg til de som tok medaljer, var det mange som spilte gode enkeltkamper – og flere vant sine første kamper i et mesterskap. Rett og slett en imponerende innsats av alle RBTK-spillerne som var i aksjon.

Under mesterskapet ble det delt ut tre Fair Play priser til spillere som utmerket seg med god sportsånd, tok et ekstra tak med dømming når det knep som mest ++. Prisene gikk til Isak Ødegård, Rana BTK, samt Bodø BTKs Dina Høgås Thorsen og Vegard Sunde Lorentzen. Vel fortjent til alle sammen. Det kan forøvrig nevnes at overdommer Ane Handegård ikke hadde en eneste konflikt eller episode å melde om, så da kan vi trygt si at det har vært Fair Play gjennom hele stevnet.

Hadde man hatt medaljer for beste dugnadsgjeng, så ville alle i RBTK fått hver sin utmerkelse. Sjelden har vel utvalget vært større i en kafe på et bordtennisstevne, og da snakker jeg om absolutt alle stevner i Norge fra det minste stevne i Selforshallen til Norgescup og NM i Oslo og Bergen.

Vi rigget hallen på to-tre timer fredag, og søndag brukte vi bare halvannen time på å tømme den og gjøre det rent og pent etter oss. En stor takk til alle som bidro, og takk til B&Y IL som lot oss få leie Ytterenhallen som viste seg å være perfekt for bordtennis – Vi kommer gjerne tilbake!!!

Helt til slutt må vi også takke spillere, foreldre og lagledere fra klubbene nordfra (Bodø BTK, Narvik, BTK, Kanebogen BTK og Tromsø BTK). Alle bidro til god stemning i hallen under hele mesterskapet, og med tanke på at værgudene ikke var på lag med oss denne gangen heller, var det slett ikke noen selvfølge at såpass mange skulle komme.

VEL BLÅST ALLE SAMMEN 🙂

2019-03-25T08:53:11+00:00