Joakim storspilte i Bodømesterskapet

BODØ: Etter et par år borte fra bordtennisen, viste Joakim Andreas Isaksen (17) at han blir å regne med framover. Med sine lange nubber gikk Joakim helt til topps i rankingklasse 2, der han bare avga ett eneste sett underveis – det var det klubbkompis Christoffer Haueng som «stjal». Den kanskje aller største prestasjonen i helga var nok uansett seieren over Dagfinn Kristiansen fra Kanebogen BTK, der Isaksen vant 3-1 over spilleren som har 450 rankingpoeng mer enn han. I lagkampen var Isaksen og makker Hans Christian Fjellheim maks uheldig med trekningen, og møtte vinnerparet allerede i første kamp. Dermed hjalp det ikke så mye at duoen vant sine resterende kamper, ettersom niendeplass var høyest mulige plassering. Beste ranalag i lagkampen ble forøvrig Adrian Sletten/Christoffer Haueng, som tapte bronsefinalen knepent og ble dermed nr. 4.

Joakim med pokal etter seieren i rankingklasse 2

Ellers gjorde også Theodor Sjøvoll sine saker svært bra. Lørdag ble det en flott andreplass i Rekrutt 15 – bare slått av Eivind Sollien Larsen fra Bodø BTK. Theodor leverte også flere gode kamper i rankingklasse 3, der han til slutt ble nr. 6

Theodor blir coachet av Hans Christian Fjellheim under finalen i Rekrutt 15.

Øvrige ranaresultater:

Oscar Vasset Valrygg: femteplass i Rekrutt 15 og rankingklasse 4

Christoffer Haueng: sjetteplass i rankingklasse 2

Hans Christian Fjellheim: åttendeplass i rankingklasse 2

Adrian Iversen Sletten: syvendeplass i rankingklasse 1

Fullstendige resultater finner dere her: http://wp.bodobtk.no/2019/02/03/bodomesterskapet-2019-resultater/

2019-02-04T08:57:45+00:00