Ujevn start i 3. divisjon

BODØ: Rana BTKs andrelag innledet seriespillet med tre knepne tap og en uavgjort. For Rana BTK spilte Henning Fjellheim, Hans Christian Fjellheim, Christoffer Norrman Haueng, Freddy Hågensen og Frode Forsmo. Selv om laget ligger helt i bunn av tabellen, var det flere gode enkeltprestasjoner, og uvant til RBTK å være gjorde man det langt bedre på søndag enn lørdag. Da fikk Christoffer blant annet revansje mot Alexander Lund Karlsen fra Bodø BTK, Hans Christian tok revansje mot Dina Høgås Thorsen fra Bodø BTK, og helt til slutt avsluttet Henning med en god kamp og seier mot Malin Eivik Olsen, også hun fra Bodø BTK. Men det holdt ikke helt inn, da det blant annet ble stang ut i den ene doublekampen og nok engang 4-6 mot Bodøs andrelag.

Rana BTKs lag i serieåpningen i Bodø.

Resultater og tabell finner dere her: http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2018&avd=3G

Neste serierunde spilles i mars!

2018-11-26T11:09:43+00:00